Organiseer een EVjf/EVg als geen ander!

Je bent uitgekozen als een van de beste vrienden om een leuke en ongewone activiteit te vinden voor het vrijgezellenfeest van je beste vriendin.

Je bent op zoek naar een uitzonderlijk evenement voor de aanstaande bruidegom en al zijn feestgenoten.

Bied ze iets heel innovatiefs door te kiezen voor een evenement in een van onze quizzalen.

Je bent de getuige, beste vriend of broer van de bruidegom, dus je moet wel deelnemen aan zijn vrijgezellenavond!

Je moet zelfs het evenement organiseren en eraan deelnemen. Als je een activiteit moet kiezen voor dit vrijgezellenfeest, krijg je te maken met een heleboel mogelijkheden. Het is een belangrijke keuze!

Je moet erachter komen wie de persoon is (die gaat trouwen) en de beste activiteiten kiezen om ervoor te zorgen dat ze een geweldige tijd hebben op dit unieke evenement. Quiz Room biedt je een buitengewone activiteit in onze immersieve kamer, net als op een tv-toestel!

Het perfecte quizspel voor vriendengroepen is Quiz WTF 2! Laat je grijze massa bij de ingang, hier Quiz Room gooit je een spel voor de voeten met no nonsense maar veel humor.

Voor een echt snel evenement, denk aan de Blindteuf! Deze hyperfeestelijke muzikale quiz is speciaal gemaakt om het feest op gang te brengen en is perfect om iedereen op te warmen op de klanken van de grootste hits. Gegarandeerd een onvergetelijke avond!

Je kunt (optioneel) 10 van de 60 vragen personaliseren die willekeurig tijdens het spel verschijnen. Verrassing gegarandeerd! Het is de beste manier om je vrijgezellenavond met vrienden te personaliseren en ze te verrassen met een aantal zeer gerichte vragen.

Alles is vertrouwelijk, je kunt ongestraft je gang gaan, we zullen niets zeggen, dat beloven we! Onze acteurs nemen je vragen in het geheim op.

Je hoeft alleen maar online een document in te vullen, alleen of met je groep; je kunt het zelfs delen met je getuigen, EVG-organisator of andere bruiloftsgasten.

Het is een grote dag en de aanstaande bruid verwacht dat deze in haar geheugen gegrift zal staan! Jij bent een van de beste. De aanstaande bruid heeft besloten jou te kiezen om een onvergetelijke dag te organiseren.

Hoe dan ook, vandaag ben jij degene die een origineel vrijgezellenfeest moet organiseren om haar te verrassen... Vergeet alle smakeloze dingen en bedenk trendy activiteiten voor je beste vriendin.

Op Quiz Room is het het ultieme EVJF wondermiddel: plezier, onderdompeling in een ultra-nieuwe omgeving, het verrassingselement, lachen en een intieme sfeer gewoon tussen jullie in een kamer!

De WTF 2 Quiz is nu te zien in de bioscopen op Quiz Room ! Als je op zoek bent naar een mega-originele quiz die alle kanten op gaat maar toch ideaal is om met je vriendinnen te lachen, dan is dit de plek. Je vindt hier vragen die helemaal uit de bocht vliegen en non-stop giechelen.

Emotie gegarandeerd als je kiest voor de optie gepersonaliseerde vragen bij de quiz. Maak van dit evenement met je vriendinnen een van de beste herinneringen uit haar en jouw leven. Zij is de koningin van de avond, dus bewijs haar dat jullie haar door en door kennen door tijdens het spelen persoonlijke vragen te stellen.

Is jouw vriendin de koningin van de dansvloer? Wij hebben de perfecte activiteit om haar EVJF in stijl te vieren. Ga voor een wild avondje uit met de Blindteuf! De hits blijven komen, de sfeer stijgt en de buzzers worden warm in een nachtclubatmosfeer die iedereen zeker van de sokken zal blazen. Het is feest!

1 uur lang is het je doel om zoveel mogelijk punten te scoren. In haar hart, natuurlijk, maar ook in het spel! Aarzel niet om je jokers te gebruiken om je tegenstanders (of zelfs de bruid!) te blokkeren of te bestelen. Jokers kunnen zich tegen je keren, dus wees strategisch.

Maar vergeet niet dat je er bent om plezier te maken en te genieten van een onvergetelijk moment waarin zij in het middelpunt van de belangstelling staat! #Koningin

geschenken voor uw evjf & evg

Aan het einde van het spel krijg je de kans om naar huis te gaan met cadeaus... We hebben een aantal originele opties en ideeën om van dit evenement een onvergetelijk moment tussen vrienden te maken!

We zijn groot voor creativiteit hier op Quiz Room : breid het plezier uit door haar een Chiche ou Pois Chiche bordspel te geven (van de makers van Quiz Room) om samen met haar wederhelft in de woonkamer te spelen, als aandenken voor altijd.

Er zijn heel veel opties beschikbaar, dus neem contact op met je centrum om meer te weten te komen over onze originele ideeën voor de EVG of EVJF van je beste vriend en scoor wat punten in zijn of haar leven!

opties

een 3e deel voor 3 keer meer plezier

Voor iedereen die van plezier, lachen en een goede sfeer houdt, voor iedereen die roept "we zijn niet moe!" en voor iedereen die de stemming niet wil bederven.

We hebben het derde deel voor je om een quiz of blindtestspel naar keuze uit te proberen.

Een pre-buzz van geluk, heel eenvoudig!

Personaliseer uw vragen

Met je groep kun je
tot 10 vragenpersonaliserenuit de 60
die je 2 delen vormen.

Je schrijft zelf de 10 gepersonaliseerde vragen.
Geen paniek, we leggen je uit hoe je dat doet.

Deze kleine inspanning zorgt voor een extra dosis plezier en maakt het evenement des te unieker en gedenkwaardiger voor de persoon in kwestie!

#1

Persoonlijke vragen schrijven

#2

Log in op je klantenpagina en schrijf de grappige (of juist niet!) antwoordopties op.

#3

Laat onze software de voice-overs opnemen

#4

Verras je groep op de grote dag!

Geniet van een ruimte na het spelen

In veel van onze centra is een lounge of open ruimte beschikbaar om het plezier na de spelletjes te verlengen.

Hier kun je napraten, de Joker-meester en de ster van de dag kronen!

Je kunt je muzikale afspeellijst kiezen of een presentatie projecteren met bijvoorbeeld liefdeswoorden over je beste vriend om hem of haar te eren.

een cateraar en drankjes kiezen

De meeste van onze centra werken samen met plaatselijke cateraars om je groep vrienden een selectie snackformules en alcoholische en niet-alcoholische drankjes aan te bieden, voor elk budget, elke smaak en elk moment van de dag voor je vrijgezellenfeest (gezond ontbijt, lunch onderweg, lichte snack, feestelijke cocktailparty en zelfs een sfeervol diner...).

Je vriend(in) zal verrast zijn, dat is een belofte!

Wat als je het evenement in een andere stad organiseert om de gelukkige te verrassen?

Quiz Room heeft een netwerk van centra in Frankrijk, België, Zwitserland en zelfs... Australië!

Sydney lijkt misschien wat ver weg voor een weekendje weg, maar een stad in een regio die afwijkt van de dagelijkse routine van de bruid of bruidegom is een geweldig idee voor een vrijgezellenfeest.

Zo combineer je een vakantie, een weekendje weg en een paar te gekke herinneringen!

je stelt veel vragen!

Hoe verras je de aanstaande bruid?

Organiseer een EVJF voor haar! Plan een dag of een weekend lang de ene verrassing na de andere om haar te laten dromen en haar te laten zien dat je om haar geeft. De dag van het vrijgezellenfeest moet onvergetelijk zijn. Begin met (discreet) haar beschikbaarheid te achterhalen en haar beste vriendinnen op die datum samen te brengen. Als organisator moet je de bruid verrassen met unieke en persoonlijke activiteiten, zoals een quiz op Quiz Room , wat een leuke afwisseling zal zijn van een powerpointpresentatie of een wankele video. Kies het thema dat het beste bij haar past of een blindtest om haar aan het dansen te krijgen!

Welke activiteit is het beste voor een vrijgezellenfeest?

Op een vrijgezellenfeest moet je origineel zijn om de dag onvergetelijk te maken. De activiteit moet persoonlijk, uniek, leuk, apart en vooral goed begeleid zijn om excessen te voorkomen. Paintball, een boottocht, karten, lasergamen of nog beter: een quizzaal! Zet ze in het zonnetje met gepersonaliseerde vragen, discreet maar zonder te veel op te vallen.

Wie moet het vrijgezellenfeest organiseren?

Het zijn meestal de beste vrienden van de bruid die het evenement organiseren, en de meesten van hen zijn de bruiloftsgetuigen, neven en zussen. Hun rol is essentieel! Je moet met de meest originele, ontroerende, persoonlijke, grappige en gekke ideeën komen! Om er zeker van te zijn dat de aanstaande bruid tevreden is, is een gepersonaliseerde quiz in de stijl van een tv-toestel op Quiz Room HET beste idee!

Hoe werkt een vrijgezellenfeest?

Dit evenement stelt de aanstaande bruid in staat om een laatste avond met haar vrienden door te brengen , zonder haar toekomstige echtgenoot. Dit evenement kan verschillende vormen aannemen, zoals een etentje, een avondje uit in een nachtclub of een uitje naar Quiz Room. Voor een leuke en meeslepende activiteit kun je tijdens deze activiteit 10 vragen personaliseren.

begin van pagina