Een ongewone activiteit voor het hele gezin

De ideale manier om een cousinade te organiseren is om groepsactiviteiten te kiezen die zowel jongeren als hun ouders aanspreken. Het is een echte uitdaging als je de oudere kinderen niet wilt uitsluiten of als een has-been wilt overkomen tegenover de tieners.

Quiz Room Hiermee kun je als gezin samenkomen om een leuk spel te spelen dat voor iedereen toegankelijk is - je kleine neefjes en nichtjes of grootouders zullen niet buitengesloten worden tijdens dit familie-uitje.

Als je op zoek bent naar de perfecte plek voor dit familie-uitje, dan ben je hier aan het juiste adres! Je hoeft alleen maar te kiezen tussen een quiz over het Franse chanson, webcultuur, gastronomie en nog veel meer, of gewoon een klassieke quiz, en je zult een geweldige tijd beleven met het hele gezin!

Jouw persoonlijke vragen

Druk als organisator van deze familiereünie je stempel op het evenement door tot 10 gepersonaliseerde vragen op te nemen om je kleine neefje te laten lachen of je oma te laten gillen!

We leggen de procedure uit, jij schrijft de vragen, dan laten we ze opnemen door onze superacteurs en nemen ze op in je spelsessie Quiz Room.

Geniet van een ruimte na het spelen

In de meeste van onze centra is een lounge of open ruimte beschikbaar om het plezier na de wedstrijden te verlengen en met de familie na te praten. Comfortabele stoelen voor de senioren en flitsende kleuren voor de rondrennende kinderen.

Je kunt je eigen afspeellijst met muziek kiezen of een presentatie projecteren als je dat wilt.

Een drankje, een hapje en een nabespreking na de wedstrijd

Onze centra werken samen met lokale kwaliteitscateraars om je een selectie van cateringformules en alcoholische en niet-alcoholische dranken aan te bieden, voor alle gezinnen, alle smaken en alle gelegenheden (ontbijt, lunch, afternoon tea, cocktails, diner).
Natuurlijk krijgen de kleintjes niet-alcoholische dranken ;)

je stelt veel vragen!

Hoe organiseer je een reünie van neven en nichten?

Om een nevenfeest te organiseren dat niemand zal vergeten, is het ideaal om groepsactiviteiten te kiezen die zowel jongeren als volwassenen aanspreken. Zo zijn er de zaklopen, outdooruitdagingen zoals de Olympische Spelen of een meeslepend ontsnappingsspel of Quiz Room om de familie samen te brengen.

begin van pagina