De meest gestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over het spel, hoe je kunt reserveren en hoe je toegang krijgt tot ons terrein. Vragen zijn ons ding!

Kunnen er minder dan 4 spelers meespelen?

We staan erop dat je niet met 3 mensen speelt (niet met één en ook niet met twee)! Als je met 3 mensen komt, kunnen we je niet laten spelen.

Vanaf welke leeftijd kun je spelen?

Je kunt spelen vanaf 8 jaar, zolang je maar in staat bent om 1 uur staand of zittend in de kamer door te brengen.
De vragen worden aangepast aan de leeftijd van de deelnemers: kinderen, studenten, volwassenen, gezinnen... er is voor elk type groep wat wils!

Moet je beschaafd zijn om plezier te hebben?

De vragen zijn toegankelijk voor iedereen; ze komen vaker uit de populaire cultuur dan uit de traditionele algemene cultuur zoals die op school wordt onderwezen. Verschillende vragen per spel vereisen helemaal geen kennis (redeneren, onthouden, observeren...).
Als je meer geavanceerde vragen wilt, kunnen we de moeilijkheidsgraad van de vragen verhogen.
Bovendien zijn de vragen slechts één onderdeel van de Quiz Room ervaring: vertrouw op je intuïtie, je sluwheid, je snelheid en je samenwerking (als je in teamverband speelt) om te winnen!

In welke talen is het spel beschikbaar?

We hebben een versie van het spel in het Frans waarbij de vragen gericht zijn op de Franse en internationale cultuur.
We hebben ook een versie van het spel in het Engels waarbij de vragen alleen gericht zijn op de internationale cultuur.

Hoe lang duurt het om daar te komen?

Een sessie bestaat uit 2 delen, die elk 30 tot 35 minuten duren. Inclusief het opzetten van de sessie (samenstelling van de teams, configuratie van het spel met de manager), moet je rekening houden met 1 uur tot 1 uur 15 minuten voor je aanwezigheid op ons terrein.

Is er een presentator?

Er is geen host, alleen Ambre, onze super voice-over! Gedurende 1u15 is Quiz Room van jou en van jou alleen. Profiteer van deze kans om je met je groep uit te drukken zoals je wilt.
De Quiz Master controleert of alles vlot verloopt en kan ingrijpen als er iets fout loopt.

Moet ik voor iedereen online betalen?

Het is de persoon die de boeking maakt die de volledige betaling moet doen.
Er zijn applicaties voor snelle terugbetaling zoals Pumpkin of Lydia waarmee je onmiddellijk na betaling terugbetaald kunt worden door je vrienden, zodat je niet het volledige bedrag van de boeking van tevoren hoeft te betalen.

Kan ik ter plekke betalen?

Reserveringen moeten online worden betaald. Extra spelers zijn echter welkom tot een limiet van 18 per kamer Quiz Room. Deze spelers betalen ter plaatse met een creditcard (contant geld wordt niet geaccepteerd).

Wat moet ik doen als een speler niet aanwezig kan zijn op D-Day?

Aangezien de plaatsen niet nominatief zijn, is het mogelijk om een vervanger te vinden voor de D-Day!
Als de speler niet wordt vervangen, zorg er dan voor dat je minstens 4 spelers hebt. We geven geen geld terug, in overeenstemming met onze Algemene Verkoopvoorwaarden... maar aarzel niet om ons om een tegoedbon te vragen als je te veel hebt betaald.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen?

U kunt uw boeking tot 5 dagen voor het tijdstip van uw boeking wijzigen door te klikken op de e-mail ter bevestiging van uw boeking of door te bellen naar het centrum Quiz Room waar u heeft geboekt.
U kunt uw boeking niet annuleren.

Zie voor meer informatie onze Algemene Verkoopvoorwaarden.

begin van pagina