Een feestelijke en competitieve sfeer voor een verjaardagsfeestje

Elk jaar opnieuw rijst de vraag: wat is een goed idee voor de verjaardag van een vriend, een familielid of mijn eigen verjaardag?

Quiz Room verenigt je gasten rond een leuke, toegankelijke en inclusieve activiteit. Het kleine detail dat het verschil zal maken is misschien wel de personalisatie van de vragen; uw vragen worden geïntegreerd in uw spelsessie voor een verrassingseffect dat niemand zal verwachten!

Een verjaardagsactiviteit op maat

Welk spel je ook kiest (met uitzondering van speciale quizzen), Quiz Room biedt je een ervaring op maat dankzij de creatie van een spelersprofiel voor elke deelnemer, waardoor het mogelijk is om de leeftijd en interesses van elke persoon te verzamelen. Onze software houdt rekening met deze specifieke kenmerken om je de juiste serie vragen aan te bieden en sluit vragen uit die sommige mensen misschien al tijdens eerdere spelsessies hebben gehad. Het resultaat is een uniek en superorigineel verjaardagsfeest!
Onze spellen hebben heel wat verrassingen in petto, met een meeslepende tv-ervaring die je het gevoel geeft dat je er zelf bij bent, en waarbij de temperatuur tussen de deelnemers heel snel oploopt!

Personaliseer JOUW verjaardag met speciale vragen (optioneel)

Naast het selecteren van de vragen die je de tijd van je leven bezorgen, kun je ookje eigen vragen toevoegen voor maximaal plezier.

Hoe zal je levenslange vriend reageren als de hele zaal de vraag moet beantwoorden: "Hoeveel jaar is het geleden dat Jonathan voor het laatst gesport heeft?"?
Om tot 10 vragen te personaliseren, selecteer deze optie wanneer je online boekt, volg dan onze schrijfgids en stuur je vragen uiterlijk 5 dagen voor je boekingsdatum naar ons op.

Verleng het plezier door samen met ons je kaarsjes uit te blazen

In de meeste van onze centra in Frankrijk kun je je verjaardagsgame-sessie nabespreken in een speciale ruimte waar je je gedetailleerde scores kunt bekijken en waar je drankjes en, in sommige gevallen, snacks krijgt aangeboden.

Als je het spel na afloop organiseert voor derden, denk er dan eens over om hen een "Chiche ou Pois Chiche"(het spel van de makers van Quiz Room) aan te bieden, zodat ze iets van hun meeslepende ervaring mee naar huis kunnen nemen!

je stelt veel vragen!

DE activiteit voor een verjaardagsfeestje?

Quiz Room Verjaardagsfeestjes zijn niet altijd makkelijk te organiseren, vooral niet tussen volwassenen! Wat dacht je van een afwisseling van de klassieke afterwork drink naar een leuke en gedenkwaardige activiteit? Quiz Room biedt gepersonaliseerde quizzen om te lachen met vrienden en van je verjaardagsfeestje een onvergetelijke ervaring te maken, doordeweeks of in het weekend!

Kan ik mijn verjaardagsfeest voor volwassenen organiseren?

Op Quiz Room ? Natuurlijk! Het belangrijkste op een verjaardagsfeestje is natuurlijk plezier maken, maar je wilt niet dat je gasten zich gaan vervelen. Je zult activiteiten moeten vinden om de magie van de avond zo lang mogelijk levend te houden door de pret af te wisselen en verschillende activiteiten te organiseren, zoals een quiz of een blindtest op Quiz Room. Quiz Room biedt een onvergetelijke en aanpasbare activiteit die voor iedereen toegankelijk is.

Hoe organiseer je een verjaardagsfeestje voor een volwassene?

Om een verjaardagsfeestje voor een vriend of vriendin te organiseren, moet je eerst het thema van je feestje bepalen. Creëer er vervolgens een complete omgeving omheen! Vergeet niet dat je prioriteit ligt bij het creëren van een leuke tijd van delen en gezelligheid tussen alle gasten. Op Quiz Room vind je alles wat je nodig hebt om een origineel, gepersonaliseerd verjaardagsfeest te organiseren! Creëer herinneringen, vertrek met een extra bordspel, een Quiz Master t-shirt, een groepsfoto en een toast na het spel!

Hoe organiseer je een Harry Potter verjaardagsfeestje?

Een vriend of vriendin die fan is van Harry Potter en alles al weet over de magische wereld?Quiz Room biedt je een volledig meeslepende activiteit over het thema van jouw keuze en je kunt een uniek verjaardagsfeestje organiseren dankzij onze optie om 10 vragen toe te voegen die door jou zijn gepersonaliseerd en opgenomen door onze supercomedians.
Bijvoorbeeld:
-wie is Hermelien vergeleken met Harry?
- wie is het favoriete personage van Lucie?

Is Quiz Room het favoriete verjaardagscadeau van vrouwen?

De favoriete verjaardagscadeaus van een vrouw zijn meestal... uniek voor haar! Je moet je vrouw kennen om haar te kunnen geven wat ze echt leuk vindt. Naast juwelen en horloges, kleding en lingerie, zijn ongewone voorwerpen helemaal in en eten voor fijnproevers is helemaal in! Maar het beste van alles is de ervaring! Bied haar een unieke sessie aan op Quiz Room en je zult haar heel gelukkig maken!

Hoe kies je het juiste verjaardagscadeau?

Om het beste verjaardagscadeau te kiezen voor iemand die je dierbaar is, is het belangrijk dat het cadeau aansluit bij de smaak en wensen van de ontvanger. Je moet dus veel te weten komen over de persoon... En hoe leer je zijn of haar vrienden het beste kennen? Met een gepersonaliseerde quiz, natuurlijk! Ga naar Quiz Room om twee vliegen in één klap te slaan! Houdt hij van muziek? Weet hij niets van kooktechnieken? Doe dan de Blindtest voor de Foodquiz.

Hoe wens je iemand op een originele manier een gelukkige verjaardag?

Om iemand op een originele manier een gelukkige verjaardag te wensen, moet je nadenken over de inhoud van je boodschap, die gepersonaliseerd moet zijn op basis van je ervaringen met de persoon in kwestie. Het formaat moet ook creatief zijn. Quiz Room biedt tv-achtige immersiequizzen met gepersonaliseerde vragen over je vriend(in).

begin van pagina