de teambuilding waar iedereen van zal houden

Of het nu gaat om seminars, incentive-activiteiten of andere professionele evenementen: Quiz Room is een uitstekende keuze om samen te werken en plezier te maken.

Quiz Room is er om u te helpen de banden tussen uw collega's te versterken, een gemeenschappelijk doel te bereiken en teamwork aan te moedigen.

Ben je op zoek naar een originele teambuildingactiviteit om je team te verenigen en samenwerking te bevorderen?

Quiz Room is een ideale teambuildingactiviteit om je team energie te geven in een ontspannen professionele omgeving, met een vleugje gezelligheid, improvisatie en volledig maatwerk (tot en met de vragen!).

Met Quiz Room kunt u uw evenement op een ongebruikelijke locatie en in een goede sfeer organiseren om een blijvende indruk te maken.

We zijn er ook om je te helpen de stress van evenementen te beheersen, de logistiek te vereenvoudigen en origineel entertainment te organiseren voor je bedrijfsseminarie of avondevenement.

teambuilding voor
iedereen!

collectief

Alle spellen worden gespeeld in duo's en/of trio's als onderdeel van een teambuildingevenement. Quiz Room legt de nadruk op het vermogen van elk teamlid om samen te werken, stress te beheersen, sneller te werken en te analyseren.

inclusief

Quiz Room is aangepast aan alle profielen waaruit je bedrijf bestaat. Voor alle teams hebben we een versie van het spel in het Frans (Franse en internationale cultuur) en een versie van het spel in het Engels (alleen internationale cultuur).

jouw bedrijfsactiviteit op maat

In bepaalde steden kunnen we tot 54 mensen tegelijkertijd ontvangen.

Je speelt met 8 tot 18 personen in dezelfde ruimte.

Tussen 19 en 36 (of zelfs 54) personen organiseren we over 2 (of 3) kamers.

Voor minder dan 8 personen, gelieve direct online te reserveren.

jouw speciale teambuilding sessie

Elke sessie bestaat uit 2 of 3 spellen van 30 minuten en een prijsuitreiking (1 tot 1.30 uur spelen).

Speciaal voor bedrijven:
- Teams (duo's of trio's) worden vooraf samengesteld
- Prijsuitreiking inclusief een bordspel Chiche ou Pois Chiche (door de makers van Quiz Room) dat aan elk van de winnaars wordt gegeven
- Teamfoto in spelsituatie

opties

een 3e deel voor 3 keer meer plezier

Voor iedereen die van plezier, lachen en een goede sfeer houdt, voor iedereen die roept "we zijn niet moe!" en voor iedereen die de stemming niet wil bederven.

We hebben het derde deel voor je om een quiz of blindtestspel naar keuze uit te proberen.

Een pre-buzz van geluk, heel eenvoudig!

Personaliseer uw vragen

Met je groep kun je
tot 10 vragenpersonaliserenuit de 60
die je eerste twee delen vormen.

Je schrijft de 10 gepersonaliseerde vragen zelf of met de groep.
Geen paniek, we leggen je uit hoe je dat doet.

Deze kleine inspanning zorgt voor een extra dosis plezier en maakt het evenement des te unieker en gedenkwaardiger voor je team!

#1

Persoonlijke vragen schrijven

#2

Log in op je klantenpagina en schrijf de grappige (of juist niet!) antwoordopties op.

#3

Laat onze software de voice-overs opnemen

#4

Verras je team op de grote dag!

Geniet van een ruimte na het spelen

Onze lounges zijn beschikbaar om het plezier na het spelen te verlengen. Je kunt zelfs je eigen muziek afspeellijst kiezen of een presentatie bekijken.

een cateraar en drankjes kiezen

Quiz RoomAl onze centra werken samen met lokale kwaliteitscateraars om u een selectie van catering en alcoholische drankenformules aan te bieden voor alle budgetten, smaken en gelegenheden (ontbijt, lunch, afternoon tea, cocktails, diner).

, kunt u er zeker van zijn dat u een samenwerkend, verenigend en gezellig moment beleeft dat anders is dan de gebruikelijke zakelijke teambuilding.

Vraag naar de catering- en drankenbrochure wanneer u een offerte aanvraagt.

Ze zoemden naar de quizzaal

je stelt veel vragen!

Waar kun je teambuilding doen?

Het organiseren van een teambuildingevenement is een belangrijke manier om de teamcohesie, communicatie en een heleboel andere belangrijke aspecten te verbeteren. Om ervoor te zorgen dat je een leuke middag hebt en je collega's in een goed humeur leert kennen, biedt Quiz Room quizzen op maat met de thema's die jij wilt!

Waarom teambuilding?

Het organiseren van een teambuildingevenement creëert een sterk gevoel van groepscohesie binnen je team. Iedereen krijgt de kans om elkaar te leren kennen, als ze dat nog niet deden. En er gaat niets boven elkaar leren kennen terwijl je plezier hebt! Voor de afwisseling van traditionele teambuildings biedt Quiz Room een unieke ervaring, ideaal om het ijs te breken!

Hoe vier je de 10e verjaardag van je bedrijf?

Je kunt deze feestelijke dag op een aantal manieren opvrolijken. Allereerst kan het een goed excuus zijn om een teambuildingactiviteit te organiseren om al je medewerkers samen te brengen. Quizzen wordt een steeds populairdere activiteit voor bedrijven en de formule Quiz Room zal je zeker overtuigen met zijn flexibiliteit!

begin van pagina