Winstgevendheid

Investeer in een snel winstgevend concept, met gecontroleerde kosten

Exclusief

Profiteer van territoriale exclusiviteit om uw bedrijf met een gerust hart te ontwikkelen

Eenvoud

Beheer en groei uw bedrijf met krachtige software en weinig personeel

Open Quiz Room als franchise

Wil je in Frankrijk of in het buitenland een centrum openen dat in het teken staat van Quiz Room ? Kies voor een innovatief en snelgroeiend concept om van uw ondernemersavontuur een succes en elke dag een plezier te maken.

Als u al een vrijetijdscentrum runt en uw aanbod wilt diversifiëren door u aan te sluiten bij Quiz Room ?
Kies voor Quiz Room om alle doelgroepen aan te trekken, profiteer van de herspeelbaarheid van onze spellen en de operationele eenvoud van ons concept.

Ons team staat tot uw beschikking om uw plannen te bespreken om u aan te sluiten bij ons jonge en ambitieuze netwerk.‍

1e vrijetijdsketen bij de Révélations de la Franchise 2022 awards

Dankzij het harde werk en de passie van onze teams, en in het bijzonder het franchiseteam onder leiding van Cyrille Perrachon, staatQuiz Room op de 3e plaats in de Révélations de la Franchise 2022, en op de 1e plaats in de vrijetijdssector.
Deze onderscheiding beloont een innovatief concept dat gemakkelijk te exploiteren en winstgevend is, evenals een uitgebreide ondersteuning voor zowel het product als de operationele aspecten.

Hartelijk dank aan alle franchisenemers die ons sinds de lancering van het netwerk hun vertrouwen hebben geschonken en aan wie we deze erkenning van de franchisewereld te danken hebben.

Trofee voor de Beste Franchise 2023

Quiz Room wint dit jaar de Best Franchise Award in de categorie Vrije tijd! De prijs, uitgereikt door Toute la Franchise, is een erkenning van de stemmen van al onze franchisenemers. Deze onderscheiding weerspiegelt het uitstekende werk van de leden van het netwerk
. Met een algemene tevredenheidsgraad van 96,6% getuigt deze uitzonderlijke erkenning van het opmerkelijke werk van alle supportteams, die voortdurend ten dienste staan van de leden van het netwerk.

Een innovatief concept, een merk dat games uitgeeft

Quiz Room is een innovatief merk sinds de start van het concept in 2019. Ons team van interne ontwikkelaars werkt hard om een stap voor te blijven en moderne, leuke en gebruiksvriendelijke games aan te bieden die ontworpen zijn voor onderdompeling op het tv-toestel.

Door je bij ons aan te melden, profiteer je van de verrijking van onze productcatalogus zonder extra investeringen, noch in apparatuur, noch in het opzetten van nieuwe producten.

Neem contact met ons op

Neem contact op met ons franchiseteam om onze brochure aan te vragen en je plannen te bespreken om een Quiz Room centrum te openen of je bestaande aanbod te diversifiëren!

begin van pagina